MIVARDI INTEGRA 3000

25 490 Ft

Az Integra egy szemet gyönyörködtető fémházas, elsőfékes orsó. Futása igen finom és rezgésmentes, amit a kiváló minőségű Metanox csapágyaknak és a jól kiegyensúlyozott rotornak köszönhetünk. Ebbe a különleges műszerbe 10+1 csapágyat préselt a gyártó

Elfogyott

Cikkszám: MIV-RINTE30 Kategóriák: , , Gyártó: ,

Leírás

Az Integra egy szemet gyönyörködtető fémházas, elsőfékes orsó. Futása igen finom és rezgésmentes, amit a kiváló minőségű Metanox csapágyaknak és a jól kiegyensúlyozott rotornak köszönhetünk. Ebbe a különleges műszerbe 10+1 csapágyat préselt a gyártó. Ezért kijelenthetjük, hogy minden forgó elem golyóscsapágyon forog, ami igencsak megnöveli az orsó élettartamát. Az első fék igen precíz és letapadás mentes, ami alapelvárás ebben a kategóriában. A különleges M-STROKE dobemelő szerkezet nagyon szép zsinórprofilt eredményez, ami a jól kontrollált dobások kivitelezésénél igen fontos szerepet játszik. A csapágyazott zsinórvezető görgő és a masszív és jó fogású hajtókar tovább növeli a megbízhatóságát, használati értékét. Természetesen nemcsak a pergető horgászok szívét dobogtatja meg ez a különleges mechanika, mert univerzálisan használható több más módszerhez is. További pozitívum, hogy a hozzá járó tartalék dob sekélyebb (match) dob, ezért kiválóan alkalmazható match orsóként is. Ámbár, ha vékony fonott zsinórral kívánjuk feltölteni, akkor is jól jön ez a sekélyebb dob.
A rendkívül magas műszaki tartalom egy megfizethető árral párosul, s így az igényes horgászok számára elérhetőnek számít.

Technikai adatok:
– Méret: 3000
– Csapágyak száma : 10+1
– Orsóház anyaga: fém
– Fékrendszer: elsőfékes
– Áttétel: 5,0:1
– Dob anyaga: fém
– Pótdob (db): 1 db sekély (Match) fémdob

További információk

Egységár

25 490 Ft / db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.